Sommersalg

Sommerlæsning

Tidens bedste romaner, krimier, fagbøger og børnebøger til hængekøjen, stranden, togturen og dagene i sommerhus.

Gyldendals Bogklubber har samlet bøgerne, du skal læse denne sommer.

FRI FRAGT ved køb for 399 kr.

(Priserne og fri fragt gælder frem til 7. juni 2021)

 

Sommerens store romaner

De bedste fagbøger lige nu

Gode krimier til sommerlæsningen

Sov mit barn

Sov mit barn

Anders Roslunds krimi HUN SKAL LEVE blev en af sidste års absolut bedst sælgende krimier i bogklubben. Nu kommer efterfølgeren, og den er lige så god!

Kriminalkommissær Ewert Grens og undercoveragenten Piet Hoffmann er tilbage i ny, uhyggelig sag - om to små piger. De var begge 4 år, da de forsvandt på samme dag. Nu sørger man over dem på samme kirkegård. Ved hver deres grav. Men hverken pigen under det hvide trækors eller pigen, der hedder Linnea, ligger i deres kister.

For at forstå, hvordan de to pigers historier hænger sammen, må kriminalkommissær Ewert Grens og undercoveragenten Piet Hoffmann besøge den mørkeste af alle mørke verdener og udkæmpe deres hidtil sværeste, farligste og mest ubehagelige kamp.

Udvalgt af redaktøren i bogklubben Krimi & Spænding som Månedens bog i april 2021.
Klubpris199,95 kr.

Sommerudsalg - alle bøger under 100 kr.

Sommerudsalg - alle bøger under 100 kr.

Ud i ferielandet

Kærlighed

Klassikere

De dødes rige

De dødes rige

Stor klassiker af den danske nobelprismodtager Henrik Pontoppidan i en smuk lærredsindbunden luksusudgave. DE DØDES RIGE er en mindst ligeså suveræn læseoplevelse som Pontoppidans mest kendte værk, Lykke-Per. Det er en enestående kærlighedshistorie om to vaklende mennesker, der har svært ved at give sig hen til hinanden - og en underholdende kollektivroman om tidsånden i Danmark i begyndelsen af 1900-tallet.

Hvorfor bliver vi mennesker tilsyneladende ikke gladere og mere tilfredse af den moderne verdens mange fremskridt, muligheder og bekvemmeligheder? Og hvorfor bliver vi dog ikke klogere? Det synes at være det pessimistiske, men evigt aktuelle spørgsmål i Pontoppidans hundrede år gamle roman. Fortællingen foregår i Danmark lige efter århundredeskiftet og følger en række personer fra forskellige landsdele og socialklasser i det på én gang håbefulde og dekadente årti før Første Verdenskrig. Den gamle verden er dømt til undergang, mens den nye virker diffus og uden for rækkevidde. Vi møder blandt andre Søren Smed og hans søn, Thyge Enslev, der bliver en fremtrædende politiker og bladmand, præsten Johannes og lægen Poul, der er tvillingebrødre og i evigt opgør med hinandens verdenssyn. Men i centrum af fortællingen står den uforløste kærlighed mellem den handlekraftige godsejer Torben og den sky og vægelsindede Jytte, som er datter af en minister. Torben har egentlig trukket sig tilbage på sit jyske gods afklaret med at skulle dø af en alvorlig hjertesygdom, og Jytte kæmper med sit ængstelige og grublende sind. De to liver op i hinandens selskab, han frier, men hun siger nej. Og dermed begynder et årelangt forhold fuld af tvivl, længsel og modsatrettede følelser. De finder og mister hinanden, finder sammen igen og så måske alligevel ikke.

DE DØDES RIGE er et monument i dansk litteratur. En episk romanfortælling, der på storslået vis forener et væld af evigt aktuelle temaer og følelser, skarp og underholdende samfundskritik og dybt troværdige menneskeskildringer. En klassiker om rådvild kærlighed, politisk kynisme, religion og videnskab, sygdom, selvrealisering og splittelse.

Udvalgt af redaktører i Gyldendals Bogklub og Samlerens Bogklub som Månedens bog i marts 2021.
Klubpris229,95 kr.

Læs Harry Potter i sommerferien

Skønne sommergaver

Sommerferiesysler

Puslespil, Pop art puzzle

Puslespil, Pop art puzzle

Spil
Saml et popkunstunivers med dette puslespil, der skildrer madcap-kunsten fra Botticellis Venus’ fødsel til Damien Hirsts diamantindkapslede kranium.

Derudover kan du finde en masse personer fra kunstverdenen bl.a. Andy Warhol, Salvador Dalí, Frida Kahlo og Yayoi Kusama.

1000 brikker. 68 x 49 cm.
Klubpris149,95 kr.

Børnebøger til sommerferien

Natur og køkkenhave

Sommermad og havetid