Bjergsted drømme
34_credit-card
Du kan trygt handle - vi leverer som sædvanligt

Læser du også bøger med hjertet?

Så er du en af os. I bogklubben Flamingo udvælger vi de mest medrivende og underholdende bøger til dig. Bliv medlem i dag og få din første bog til 49 kr.
Bjergsted drømme
VELKOMSTTILBUD
49 KR.

Bjergsted drømme

Jane Aamund
Ane er vendt hjem. Otte år tidligere forlod hun sin familie, to sønner og en eksmand for at følge sin store kærlighed, Bob, tværs over Atlanten til USA. Skæbnen vil, at han dør af et hjertetilfælde, og Ane flytter ind i et lille hus på Vestsjælland i byen Bjergsted, langt fra de amerikanske vidder og den store passion. Hun er stadig i sorg, plaget af skyldfølelse og angst, men forsøger at finde fodfæste i sin nye tilværelse som enlig kvinde.

Hun får arbejde som journalist på et dagblad, men drømmer om at være forfatter på fuld tid. Jobbet på avisen bliver en billet til eventyr, og Ane er ambitiøs og tager for sig af både muligheder og mænd, indtil hun forelsker sig i Joakim. Deres forhold er kompliceret, de har "dine og mine børn" og forskellige indstillinger til, hvad et godt liv er. Men hvad er det, Ane længes efter?

Bjergsted drømme er en livsbekræftende, humoristisk og erotisk roman om kærlighed og dens grænser, og om at leve det liv, man drømmer om. Det er en selvstændig efterfølger til folkekære Jane Aamunds populære roman Coloradodrømme fra 1997, der indbragte hende De Gyldne Laurbær.

Den folkekære forfatter, Jane Aamund, døde i 2018 efter mange års sygdom. Hun nåede at færdiggøre en sidste roman, der blev skrevet som en selvstændig fortsættelse til den populære roman Coloradodrømme
Velkomsttilbud49,00 kr.Førpris 199,95

Som medlem af Bogklubben Flamingo får du:

Månedens bog

Udvalgt af vores redaktør, der brænder for den gode historie Vil du springe over, gør du bare det.

Særlige klubpriser på de bedste bøger

Få rabat på de store læseoplevelser på tværs af genrer og stilarter.

Læseoplevelser gennem brevsprækken

Dit månedsmagasin om bøger med nyheder, anmeldelser og interviews. Skrevet af læsere til læsere. 

Det siger vores kunder på Trustpilot