34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 349 kr.

Bogsnak

Få inspiration til gode læseoplevelser med børn, og læs om de kendte forfatteres egne bogminder og læsevaner.
Bogsnak

Petra Nagel

02-05-2022

Hun elsker bøger med trylleri, er vild med Blueys far og bruger højtlæsning som våben i kampen mod for meget skærmtid. Tv-vært Petra Nagel fortæller om sine læsevaner.

Bogsnak

Pelle Hvenegaard

13-04-2022

For Pelle Hvenegaard kan bøger både bruges, når man har brug for en god griner, til at fremkalde gamle minder og når datteren skal forberedes på at starte i skole. 

Bogsnak

Thomas Brunstrøm

21-03-2022

Han finder inspiration til bøger, når han går, drømmer om at være detektiv og har lært det meste af det, han ved om historie, fra Fedtmule. Forfatteren til bøgerne om Sallys far fortæller om sine læsevaner.

Bogsnak

Lise Rønne

07-03-2022

Hun elsker rim og remser, hang ud på biblioteket som træt småbørnsmor og insisterer på at læse et særligt H.C. Andersen-eventyr højt for sine børn. Bliv klog på Lise Rønnes læsevaner.

Bogsnak

Kim Fupz Aakeson

14-02-2022

Han skriver børnebøger til sig selv, elsker at læse højt, og ville skabe fred i verden, hvis han fik lov at være Gummi-Tarzanfor en dag. Mød forfatteren Kim Fupz Aakeson.

Kristian Gintberg
Bogsnak

Kristian Gintberg

10-09-2021

Han griner af Strids tegninger, kunne godt tænke sig at besøge Mumi-dalen og elsker bøger skrevet af nørdede og interessante mennesker. Læs mere om forfatter og tv-vært Kristian Gintbergs forhold til børnebøger her.

Alberte Winding
Bogsnak

Alberte Winding

23-08-2021

Hun elskede at få læst højt som barn, har forsøgt at oversætte sine yndlings-bøger for barnebarnet og har en lille smule lyst til at adoptere Vitello. Læs om sangerinde og forfatter Alberte Windings forhold til børnebøger her.

 
Lars Daneskov
Bogsnak

Lars Daneskov

09-07-2021

Han kan bedre lide bøger end Netflix, fremhæver Pippi som en ikonisk figur og elsker, at børn stadig har fantasien i behold. Læs mere om Lars Daneskovs forfatterskab og bedste bogminder lige her.

Anne Sofie Hammer
Bogsnak

Anne Sofie Hammer

22-06-2021

Hun elsker at forsvinde ind i bøger, læser højt for sin hund og drømmer om at løbe rundt i bare tæer i skoven som Ronja Røverdatter. Læs mere om forfatteren bag VILLADS FRA VALBY-bøgerne.

Sara Ejersbo
Bogsnak

Sara Ejersbo

07-06-2021

Hun er vild med detektivserier, elsker at finde nye spændende børnebøger på biblioteket og kan alle Halfdan Rasmussens ABC-rim udenad. Læs mere om forfatter Sara Ejersbos yndlingsbøger lige her.

Lakserytteren
Bogsnak

Lakserytteren

19-04-2021

Han elsker monstre og magi og begyndte at læse selv, fordi han bare ville vide, hvad der skete i bøgerne om Harry Potter. Her kan du se, hvad youtuberen Lakserytteren allerbedst kan lide at læse. 

Maria Rørbæk
Bogsnak

Maria Rørbæk

26-03-2021

Hun græder stadig til BRØDRENE LØVEHJERTE, elsker, når der bliver leget med ordene og skrev sine egne godnathistorier til sine børn. Forfatteren Maria Rørbæk står blandt andet bag serien om DE HEMMELIGE YOUTUBERE, og lige her får du hendes bedste anbefalinger til børnebøger.

Viser 12 ud af 15