34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 349 kr.

Et fællesskab drevet af ren og skær læselyst

Bogklubben Flamingo er din indgang til en verden af opslugende læseoplevelser.

 Bøger du ikke kan slippe

I Bogklubben Flamingo udvælger vi bøger med hjertet. Bøger der underholder og bevæger. Bøger du ikke kan lægge fra dig. Fra medrivende historiske dramaer til nutidige hjertebankende romaner. Fra familie- og hverdagsfortællinger til kærlighed, glamour og spænding. 

Vi dykker ned i alle de nye romaner, så vi kan anbefale de bedste til dig og de andre i klubben, der også læser med hjertet. Bøgerne kan være skrevet af bestsellerforfattere, men det kan også være den næste store roman, du ikke kender endnu. 
Ligesom dig er vi nemlig drevet af ren og uforfalsket læselyst. Fordi vi elsker den gode historie. Fordi vi elsker bøger, der forfører. 

Velkommen i klubben.

- Marie Løntoft, redaktør i Bogklubben Flamingo
Sommer og Sol-pakke
MÅNEDENS BOG

Sommer og Sol-pakke

I Sommer og Sol-pakken indgår bøgerne SOMMEREN VED HAVET af Veronica Henry og SOL OVER STRANDPROMENADEN af Jenny Colgan.

I SOMMEREN VED HAVET tages læseren med på den dejligste strandtur i en hjertevarm roman om tre kvinder, tre somre og et bryllup, som ændrer alt.
Jake og Robyn skal holde bryllup i familiens strandhus, men Robyn har svært ved at slippe tanken om den æske, hun fik til sin attenårs fødselsdag, og hvilke fortid hemmeligheder den mon holder på.
Efterhånden som bryllupsdagen nærmer sig, begynder sandheden at gå op for Robyn - selv den største sorg kan rumme håb, og at kærligheden altid sejrer til sidst.

SOL OVER STRANDPROMENADEN følger Marisa Rossi, som flytter til en lille tidevandsø i det sydvestlige England, i håbet om freden og roen vil hjælpe hende i bearbejdelsen af sin bedstefars død. Øen viser sig på ingen måder at være idyllisk eller rolig, men kan Marisa alligevel finde den indre ro og fred i det lille fællesskab?

Månedens bog pris329,95 kr.

Vi har tidligere læst

Derfor læser jeg

Ritt Bjerregaard

19-05-2022

Ritt Bjerregaard har adskillige ministerposter bag sig, er tidligere overborgmester i København, og så er hun en ivrig romanlæser og med i en fast læseklub. Som forfatter har hun udgivet sine erindringer og er lige nu aktuel med bogen VANDRELYST.

Derfor læser jeg

Bo Lidegaard

02-05-2022

Bo Lidegaard er historiker og blandt andet tidligere chefredaktør på Politiken. Han er forfatter til en lang række anmelderroste bøger om dansk historie og er selv en nysgerrig læser af velformidlede fagbøger og store, klassiske romanfortællinger. 

Derfor læser jeg

Lise Rønne

07-04-2022

Som tv-vært er hun bl.a. kendt fra X-factor, Aftenshowet og en lang række andre programmer, men for et par år siden byttede hun tv-studierne ud med bøgernes verden, begyndte at studere litteratur på universitetet og fik job hos Saxo. I dag er hun nyansat redaktør hos Gyldendal. Her deler Lise Rønne ud af sine store læseoplevelser og bedste boganbefalinger.

Viser 3 ud af 33

Se alle dine medlemsfordele

Udsøgt udvalg, små priser, smart service og unik adgang