34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Et fællesskab drevet af ren og skær læselyst

Bogklubben Flamingo er din indgang til en verden af opslugende læseoplevelser.

 Bøger du ikke kan slippe

I Bogklubben Flamingo udvælger vi bøger med hjertet. Bøger der underholder og bevæger. Bøger du ikke kan lægge fra dig. Fra medrivende historiske dramaer til nutidige hjertebankende romaner. Fra familie- og hverdagsfortællinger til kærlighed, glamour og spænding. 

Vi dykker ned i alle de nye romaner, så vi kan anbefale de bedste til dig og de andre i klubben, der også læser med hjertet. Bøgerne kan være skrevet af bestsellerforfattere, men det kan også være den næste store roman, du ikke kender endnu. 
Ligesom dig er vi nemlig drevet af ren og uforfalsket læselyst. Fordi vi elsker den gode historie. Fordi vi elsker bøger, der forfører. 

Velkommen i klubben.

- Marie Løntoft, redaktør i Bogklubben Flamingo
Mindernes vej
MÅNEDENS BOG

Mindernes vej

Danielle Steels MINDERNES VEJ får dig til at tænke på, hvordan dit liv kunne have været, hvis du havde truffet andre valg i din fortid.

Det hele begynder med et fald fra en stige. Den anerkendte fotograf Madison Allen er i færd med at sortere i glemte fotografier og minder fra sit liv, da ulykken indtræffer. Faldet resulterer i en brækket ankel, og det tvinger Madison til at sætte tempoet ned for første gang i mange år. Ovenikøbet har hun et skænderi med sin datter, som fører til en sjælden livskrise.

Med benet i gips tager hun af sted i en lejet bil, ud på en rejse gennem landet, og tilbage ad mindernes vej. Hun søger svar på spørgsmål, der har naget hende gennem livet. Tre mænd har krydset hendes vej i tiden, der fulgte, efter hun blev ladt alene med tre små børn. Tre mænd, som hun kunne have valgt at gifte sig med, men ikke gjorde. 

Madison rejser til Boston, Chicago og Wyoming i håb om at få bekræftet, at de beslutninger, hun tog for længe siden, også var de rigtige. Hun tilbagelægger kilometer efter kilometer, dagene går, og for hvert nyt møde med de mænd, hun kendte en gang, står det mere og mere klart for hende, at hun er nødt til at omfavne sin fortid, før hun tillidsfuldt kan tage imod sin fremtid. 

Udvalgt af redaktøren i bogklubben Flamingo som månedens bog i september-oktober 2022.
Månedens bog pris229,95 kr.

Vi har tidligere læst

Derfor læser jeg

Hanne-Vibeke Holst

23-09-2022

Hanne-Vibeke Holst er en af Danmarks mest populære forfattere, mens du venter på Holsts nye roman KRIGER UDEN MASKE, kan du kaste dig over nogle af alle de gode bøger, hun anbefaler her.

Derfor læser jeg

Kim Leine

05-09-2022

Kim Leine er særlig kendt for sine historiske romaner om Grønland, men hans forfatterskab rummer også børnebøger og horror, og lige nu er han aktuel med sin første spændingsroman.


Derfor læser jeg

Geeti Amiri

12-08-2022

Geeti Amiri er debattør, forfatter og foredragsholder og har især markeret sig inden for integrations- og ligestillingsdebatten. Hun er nu aktuel med sin første roman MOSAIK, som handler om kunsten at skabe en identitet på tværs af kulturer.

Viser 3 ud af 39

Se alle dine medlemsfordele

Udsøgt udvalg, små priser, smart service og unik adgang