Et fællesskab drevet af ren og skær læselyst

Bogklubben Flamingo er din indgang til en verden af opslugende læseoplevelser.

Bøger du ikke kan slippe

I Bogklubben Flamingo udvælger vi bøger med hjertet. Bøger der underholder og bevæger. Bøger du ikke kan lægge fra dig. Fra medrivende historiske dramaer til nutidige hjertebankende romaner. Fra familie- og hverdagsfortællinger til kærlighed, glamour og spænding. 

Vi dykker ned i alle de nye romaner, så vi kan anbefale de bedste til dig og de andre i klubben, der også læser med hjertet. Bøgerne kan være skrevet af bestsellerforfattere, men det kan også være den næste store roman, du ikke kender endnu. 
Ligesom dig er vi nemlig drevet af ren og uforfalsket læselyst. Fordi vi elsker den gode historie. Fordi vi elsker bøger, der forfører. 

Velkommen i klubben.

- Marie Løntoft, redaktør i Bogklubben Flamingo
Rosalinds løgn
MÅNEDENS BOG

Rosalinds løgn

Hvis du kan lide Lucinda Riley, skal du læse denne vidunderlige roman om familiehemmeligheder, glamour og kærlighed og om søstre, der finder ud af, at deres berømte mor ikke var deres biologiske mor.

Olivia, Eva og Rosalind er døtre af den smukke, glamourøse og berømte, men psykisk ustabile filmstjerne Jillian Croft og den lige så berømte producer Daniel Braddock. De har haft så normal en opvækst, som den nu kan være med berømte forældre, og en mor, der begik selvmord, da de var unge. Så da de flere år efter rydder ud i deres mors ting og opdager, at hun aldrig har født dem, kommer det som et chok for dem alle tre.

Mens Olivia og Eva insisterer på, at der er tale om en misforståelse, kan den rastløse, impulsive mellemste søster, Rosalind, ikke lade som ingenting. Rosalind har altid følt sig udenfor sine vellykkede, succesrige søstre og aldrig rigtig følt sig som en del af familien. Og hun beslutter sig for at forfølge sandheden. Hun må vide, om hun har en helt anden familie derude, som kan udfylde den tomhed, hun altid har følt. Hendes ihærdighed fører hende til New Jersey til operasangeren Leila Allertons familie, og inden hun ved af det, bliver hun inkluderet i det, hun tror, er sin biologiske familie. Problemet er bare, at hun ikke ved, hvordan hun fortæller dem sandheden – og snart er det for sent.
Pris frem til 19. april199,95 kr.Klubpris 219,95 kr.

Vi har tidligere læst

Hella Joof
Derfor læser jeg

Hella Joof

25-03-2021

Hun er kendt for sine film og bøger, sin bramfri humor og fyndige leveregler. Og så er hun aktuel med sin skønne selv(hjælps)biografi TVILLING, YNDLING, GRÆVLING. Her fortæller Hella Joof om sig selv som læser.

Lærke Winther
Derfor læser jeg

Lærke Winther

08-03-2021

Som skuespiller kender vi hende bl.a fra tv-serierne Dicte og Mellem os og fra satireprogrammet Normalerweize. I efteråret debuterede hun som forfatter med den roste roman IKKE AFSENDT. Selv elsker Lærke Winther romaner med humor og bruger læsning som middel mod stress. Her fortæller hun om sine læsevaner og bedste bogoplevelser.

 
Helle Helle
Derfor læser jeg

Helle Helle

15-02-2021

Helle Helle, der pt. er aktuel med den anmelderroste roman BOB, har kastet sig over en af litteraturhistoriens helt store klassikere. Og når hun læser noget rigtig godt, får hun straks lyst til at læse det højt for nogen. 

Viser 3 ud af 14

Se alle dine medlemsfordele

Udsøgt udvalg, små priser, smart service og unik adgang