34_truck
Hurtig levering 2-3 dage

Et fællesskab drevet af ren og skær læselyst

Bogklubben Flamingo er din indgang til en verden af opslugende læseoplevelser.

 Bøger du ikke kan slippe

I Bogklubben Flamingo udvælger vi bøger med hjertet. Bøger der underholder og bevæger. Bøger du ikke kan lægge fra dig. Fra medrivende historiske dramaer til nutidige hjertebankende romaner. Fra familie- og hverdagsfortællinger til kærlighed, glamour og spænding. 

Vi dykker ned i alle de nye romaner, så vi kan anbefale de bedste til dig og de andre i klubben, der også læser med hjertet. Bøgerne kan være skrevet af bestsellerforfattere, men det kan også være den næste store roman, du ikke kender endnu. 
Ligesom dig er vi nemlig drevet af ren og uforfalsket læselyst. Fordi vi elsker den gode historie. Fordi vi elsker bøger, der forfører. 

Velkommen i klubben.

- Marie Løntoft, redaktør i Bogklubben Flamingo
Hjertets boghandel
MÅNEDENS BOG

Hjertets boghandel

HJERTETS BOGHANDEL af Veronica Henry byder dig velkommen til den lille, idylliske, engelske by Peasebrook, og velkommen i Nightingale Bøger - den fineste, hyggeligste boghandel, du kan drømme dig til.

Julius er blevet enlig far med en spæd datter, Emilia, og en aldeles uvis fremtid. Men han gør en dyd ud af nødvendigheden og køber og indretter en lille, personlig boghandel med et vidunderligt fællesskab midt på hovedgaden i en idyllisk engelsk landsby. Her vokser Emilia op blandt udsøgte boghylder og stamkunder, der efterhånden bliver som en familie for hende.

Da Julius pludselig går bort, må Emilia overtage forretningen, men hun har svært ved at få enderne til at mødes i den lille boghandel. Snart ser hun ingen anden udvej end at sælge sit fars højtelskede livsværk. Men kan hun undvære de mennesker og de bøger, som har dannet rammen om hendes liv indtil nu? Er der virkelig ingen anden udvej for Emilia end at bryde løftet til sin far om at holde boghandlen i live?

HJERTETS BOGHANDEL er en hjertevarm fortælling og en absolut kærlighedserklæring til bøger - her citeres rask væk fra værker som ANNA KARENINA og DEN LILLE PRINS. Glæd dig til romantik, hemmeligheder og overraskende håb om en lykkelig slutning – ikke bare i boghandlens bøger, men også for den lille forretning og ikke mindst for Emilia selv.
Månedens bog pris179,95 kr.

Vi har tidligere læst

Derfor læser jeg

Ibi Støving

03-12-2021

TV-vært og skuespiller Ibi Støving er en lidenskabelig læser med en forkærlighed for historiske romaner, umulig kærlighed, magi og absurd humor. Da hun var alvorlig syg, var bøgerne hendes flugtvej. Og så er hun måske Danmarks største fan af den norske forfatter Lars Mytting.

Derfor læser jeg

Bille August

16-11-2021

Den Oscar-vindende filminstruktør Bille August læser så snart, han kan komme til det. I en hverdag fyldt med andres billeder, skaber han under læsningen sine helt egne.


Derfor læser jeg

Rachel Röst

22-10-2021

Rachel Röst er ikke vokset op i et hjem med bøger. Hendes barndom var præget af fattigdom, strenge, religiøse krav og psykisk vold. Men bøgerne blev hendes livline. I dag forsøger hun at hjælpe andre socialt udsatte børn og unge i sin organisation Læs for livet, og sidste år debuterede hun som forfatter til den selvbiografiske roman GRUNDVOLD. 

Viser 3 ud af 25

Se alle dine medlemsfordele

Udsøgt udvalg, små priser, smart service og unik adgang