Et fællesskab drevet af ren og skær læselyst

Bogklubben Flamingo er din indgang til en verden af opslugende læseoplevelser.

Bøger du ikke kan slippe

I Bogklubben Flamingo udvælger vi bøger med hjertet. Bøger der underholder og bevæger. Bøger du ikke kan lægge fra dig. Fra medrivende historiske dramaer til nutidige hjertebankende romaner. Fra familie- og hverdagsfortællinger til kærlighed, glamour og spænding. 

Vi dykker ned i alle de nye romaner, så vi kan anbefale de bedste til dig og de andre i klubben, der også læser med hjertet. Bøgerne kan være skrevet af bestsellerforfattere, men det kan også være den næste store roman, du ikke kender endnu. 
Ligesom dig er vi nemlig drevet af ren og uforfalsket læselyst. Fordi vi elsker den gode historie. Fordi vi elsker bøger, der forfører. 

Velkommen i klubben.

- Marie Løntoft, redaktør i Bogklubben Flamingo
Fiona Valpy pakke
MÅNEDENS BOG

Fiona Valpy pakke

Fiona Valpy skriver opslugende og uforglemmelige romaner i to spor om stærke kvinder, mod og kærlighed i Frankrig under 2. Verdenskrig og i dag. Nu kan du få hendes to seneste romaner til en fordelagtig pakkepris, kun i bogklubben.

BIAVLERENS LØFTE foregår i to spor. I nutidssporet følger vi kvinden Abi Howes, som på et splitsekund får hele sin tilværelse knust. Et voldeligt ægteskab og en barsk bilulykke har vendt hendes liv på hovedet, og hun må væk. Hun får et sommerjob på det pragtfulde Château Bellevue i Sydfrankrig, og i takt med, at hun lærer slottet og dets fortid at kende, er der særligt én kvinde, hvis historie kommer til at ændre Abis sommer – og resten af hendes liv.
I romanens historiske spor er vi i 1938. Her møder vi Eliane, som forelsker sig hovedkulds i Mathieu. Sammen drømmer de om en lykkelig fremtid, men skæbnen vil det anderledes. Mørke skyer trækker sig sammen over Frankrigs østlige grænse, og Eliane beslutter sig for at kæmpe for Frankrigs frihed. Men kan hun samtidig kæmpe for kærligheden?
BIAVLERENS LØFTE er en rørende fortælling om styrke, mod og håb, om tab og nye begyndelser og om krig og kærlighed i det skønne Sydfrankrig.

SYERSKEN FRA PARIS begynder i Paris i 1940. Her følger vi tre unge pariserinder, der forsøger at klare den daglige tilværelse trods nazisternes besættelse. Hver især gemmer de på en hemmelighed, der kan bringe dem alle i alvorlig fare, og da sløret endelig løftes, tvinges de til at træffe et umuligt valg.
I romanens andet spor er vi i Paris i nutiden. Her forsøger kvinden Harriet at finde svar på fortidens gåder. Hun er rodløs og higer desperat efter at få mere at vide om sin families historie. Da hun følger i sin mormors fodspor til Rue Cardinale, åbenbares sandheden endelig for hende. Men det er en sandhed, der er mørkere og mere smertefuld, end hun nogensinde havde forestillet sig.
SYERSKEN FRA PARIS er en rørende fortælling om tre unge kvinders skæbnesvangre valg under krigen, om deres stærke venskab og loyalitet mod hinanden og forræderiet, der risikerer at splitte dem ad i deres mørkeste skæbnestund.

Månedens bog pris249,95 kr.Klubpris 359,90 kr.

Vi har tidligere læst

Anne Kirstine Dam Christensen
Derfor læser jeg

Anne Kirstine Dam Christensen

30-07-2021

Måske husker du hende her fra bogklub-magasinet, hvor hun var redaktionschef i mange år. I dag står Anne Kirstine i spidsen for alt det inspirerende indhold i den nye lydbogstjeneste Chapter. Her fortæller hun om sin passion for bøger og om nogle af de læse- og lytteoplevelser, der har sat sig i hende for altid.

Vibeke Windeløv
Derfor læser jeg

Vibeke Windeløv

09-07-2021

Hun var i mange år synonym med Zentropa som Lars von Triers faste producer, og fra 2015 til 2017 var hun med-direktør for Betty Nansen Teatret. I Gyldendals Bogklubber er hun fast gæst i streamingprogrammet Månedens Bog, og her fortæller hun om sine yndlingsbøger. 

Flemming Møldrup
Derfor læser jeg

Flemming Møldrup

07-06-2021

Han er især landskendt som den ene af de to livsstilseksperter i tv-programmet ’Kender du typen’ og har også været vært på ’Vild med bøger’ på DR2. Nu er han aktuel med skilsmissebogen SLUG KAMELEN – DER KOMMER FLERE. Som læser sætter han pris på at lære noget nyt og nørdet  – om fx brænde eller bier.

Viser 3 ud af 19

Se alle dine medlemsfordele

Udsøgt udvalg, små priser, smart service og unik adgang