Kålkogebogen bygger på Danmarks store forskningsprojekt MAXVEG. Og forskningsresultaterne er klare: Kål og rodfrugter, og især de gamle bitre sorter, indeholder fyto-kemikalier, der både kurerer og beskytter mod type 2-diabetes og hjertekarsygdomme. Derfor har forskerne og diabetesforeningen i samarbejde med gastronomen Per Mandrup udviklet 60 sunde og lækre opskrifter, der sikrer dig stabilt blodsukker, kurerer type 2-diabetes, sænker dit kolesteroltal og fjerner de overflødige kilo.

Udover at få indsigt i den sundhedsmæssige effekt ved at spise kål og rodfrugter får du også et historisk perspektiv og viden om, hvordan du dyrker de gamle sorter. Hvilke bioaktive forbindelser der er i dem, og hvordan du lagrer og opbevarer grøntsager. Så sæt dig til bordet, nyd de dejlige opskrifter, få indsigt i de mange veldokumenterede fakta og slip for type 2-diabetes.

    DET GØR KÅLKOGEBOGEN FOR DIT HELBRED
  • Giver dig stabilt blodsukker
  • Forbedrer din insulinfølsomhed
  • Sænker dit kolesteroltal
  • Fjerner de overflødige kilo
  • Kurerer type 2-diabetes

Udvalgt af redaktører i bogklubben Sundt Liv som Månedens bog i oktober 2020.
  • Antal sider240
  • Højde248 mm
  • Bredde178 mm
  • Dybde23 mm
  • Vægt753 g
  • FormatIndbundet
  • Bestillingsnr401068
Klubpris199,95 kr.

Produkter i samme kategori